Wat doet

Digital Payroll Services

Digital Payroll Services plaatst medewerkers die door u geselecteerd worden onder contract en het juiste statuut, om ze vervolgens terug uit te lenen aan uw bedrijf via uitzendcontracten. Zo kort of zo lang u dat wil. Uw werknemers op onze payroll zetten geeft u de ruimte en de gemoedsrust om hun capaciteiten te doorgronden. Zie het als een proefperiode om uw werknemer te leren kennen, op te leiden en tussentijds te evalueren voor u hem/haar vast in dienst neemt.

“Doen wat je zegt en zeggen wat je doet”, met die leuze in gedachten startte Joke Carton haar verhaal bij Digital Payroll Services. Joke Carton was voordien zaakvoerder van @cor, nu commercieel directeur en aandeelhouder van DPS. Ze liet zich door Philip Cracco meevoeren in een verhaal van entrepreneurship, een no nonsens aanpak en bovenal: familie.

Samen met medeaandeelhouders Lieven Bonamie, Marie-Julie-Pascale Cracco en Pieter-Jan-Michiel Cracco wil Joke Digital Payroll Services laten uitgroeien tot dé referentie voor payroll services.

Uw voordelen

Tijd- en kostenbesparing, risicobeheersing, minder personeelsadministratie en vooral: professionele ondersteuning van onze payrollexperten en hun sociaaljuridische kennis. Zo kan al uw tijd, aandacht en energie naar wat écht belangrijk is: uw core business.

Doe beroep op Digital Payroll Services voor

  • ✔️ Proefperiode

  • ✔️ Interimcontract

  • ✔️ Tijdelijk contract

  • ✔️ Flexijob

  • ✔️ Loonadministratie

  • ✔️ Weekcontracten

  • ✔️ Studentenjobs

Onze meerwaarde?

Desktop_icon

Onze helpdesk

is 7/7 bereikbaar

Icon person

Altijd zeker

van betrouwbaar advies

Line icon unhovered

Ook voor

complexe loonsadministratie

De aanpak van Digital Payroll Services …

We zetten alles in functie van een ongezien vlotte indienstname en indiensttreding, voor werkgever én werknemer. Het doel? De slaagkans op een correcte match tussen de beide partijen maximaliseren.

Ervaar het verschil tussen specialisatie en specialisme


Onze focus ligt uitsluitend op payroll services, en dat sinds 2017. Waar ‘specialisatie’ de weg is ernaartoe; is ‘specialisme’ de keuze voor een welbepaalde expertise. Ons specialisme ligt in de verantwoordelijkheid over uw werkgeverschap op vlak van personeelsadministratie, contracten en lonen. Elke specifieke situatie vergt immers een specifiek advies, dat met álle aspecten van de job rekening houdt. Wees gerust en laat de complexiteit maar aan ons over.

Expertise is zowel de oorzaak als het gevolg


Uw vertrouwde payrollexperten zijn niet enkel opgeleid binnen hun expertise; ze worden permanent bijgeschoold én zijn geaccrediteerd voor de meest kritische onderdelen binnen de moderne loonadministratie. Ons adviezen zijn constant gebaseerd op de combinatie van doorgedreven kennis, accurate actuele sectorinformatie én praktische ervaring. Zo kan u vertrouwen op een 0.0 foutenmarge.

Onze garantie geldt niet als excuus, maar als borg


Garantie? Uiteraard. Maar dan voor één keer niet vanuit het perspectief dat er iets verkeerd zou kunnen lopen. Onze Service Level Agreement werkt net andersom: het is de som van de inspanningen die we doen om altijd het juiste antwoord te kunnen bieden. Onze mensen beschikken over grondige, praktische en bijzonder minutieuze kennis van de bijzonderheden van uw branche; en dat zal u snel merken. Welkom bij Digital Payroll Services.